new-Deal
14
Nov
ΚΟΥΝΑΕΙ ΜΑΝΤΗΛΙ Ο Δ. ΣΤΑΜΑΤΗΣ ΣΤΗ Ν.Δ ΜΕ ΚΑΡΦΙΑ ΓΙΑ ΤΟΝ Γ. ΤΡΑΓΑΚΗ PDF Εκτύπωση E-mail
new-Deal ΕΠΙΛΟΓΕΣ - Πολιτική

δείξε το

Τον δρόμο της ανεξαρτητοποίησης του από την Κοινοβουλευτική Ομάδα της Ν.Δ φαίνεται να επιλέγει ο βουλευτής Αιτωλοακαρνανίας, Δημήτρης Σταμάτης, ο οποίος μάλιστα προβαίνει σε σοβαρές κατηγορίες κατά του Γραμματέα της Κ.Ο του Κόμματος της Αξιωματικής Αντιπολίτευσης.

Ο κ. Σταμάτης αναμένεται μάλιστα να ζητήσει την ανεξαρτητοποίηση του με επιστολή που θα αποστείλει την επόμενη βδομάδα.

Την πρόθεσή του επιβεβαίωσε μάλιστα  ο ίδιος μιλώντας με το enet.gr (ηλεκτρονική έκδοση της εφημερίδας ΕΛΕΥΘΕΡΟΤΥΠΙΑ)  το βράδυ της Παρασκευής.

Οι λόγοι που θα επικαλεστεί ο Δ. Σταμάτης είναι ο τρόπος λειτουργίας του γενικού γραμματέα της κοινοβουλευτικής ομάδας της ΝΔ, Γιάννη Τραγάκη και ο πύχης της ηθικής που εκτιμά ότι συνεχίζει να είναι χαμηλά και από τους δύο βασικούς υποψηφίους για την προεδρία του κόμματος.

Ιδιαίτερα για τον Γ. Τραγάκη χρησιμοποιεί πολύ σκληρή γλώσσα και αφήνει σκιές. Επίσης, τον κατηγορεί και για τον τρόπο με τον οποίο επιλέγει τους βουλευτές προκειμένου να συμμετέχουν στις διάφορες επιτροπές της Βουλής, η συμμετοχή στις οποίες συνεπάγεται και σημαντική αύξηση στις βουλευτικές αποζημιώσεις τους. Όπως δήλωσε ο Δ. Σταμάτης ενώ ο ίδιος ήθελε δεν έγινε μέλος της επιτροπής Οικονομικών Υποθέσεων και για αυτό η κόντρα έφτασε στα άκρα.
Το enet.gr , όπως αναφέρει σε σχετικό ρεπορτάζ  επιχείρησε να επικοινωνήσει και με τον Γ. Τραγάκη αλλά στάθηκε αδύνατο.

Σχόλια (0)add
πείτε μας τη γνώμη σας
μικρότερο | μεγαλύτερο

security image
Πληκτρολόγησε τους εμφανιζόμενους χαρακτήρες


busy