new-Deal
15
Jun
ΠΑΡΑΛΥΕΙ ΠΑΛΙ Η ΑΘΗΝΑ. ΑΠΕΡΓΙΕΣ ΣΤΑ ΜΜΜ PDF Εκτύπωση E-mail
new-Deal ΕΠΙΛΟΓΕΣ - Κοινωνία

δείξε το

Μετ’  εμποδίων οι μετακινήσεις Τετάρτη και Πέμπτη στην  Αθήνα , λόγω κινητοποιήσεων των εργαζομένων στα Μέσα Μαζικής Μεταφοράς. Προβλήματα στις μετακινήσεις του θα αντιμετωπίσει την Τετάρτη και την Πέμπτη, το επιβατικό κοινό της πρωτεύουσας, εξαιτίας των κινητοποιήσεων που έχουν εξαγγείλει οι εργαζόμενοι στα Μέσα Μαζικής Μεταφοράς της Αθήνας.

Ειδικότερα, για την Τετάρτη (16/6) οι εργαζόμενοι στο Μετρό έχουν εξαγγείλει 24ωρη απεργία, σε ένδειξη συμπαράστασης στους περίπου 285 συναδέλφους τους συμβασιούχους, οι οποίοι βλέπουν την πόρτα εξόδου από την εταιρία, καθώς έληξε η σύμβασή τους και με βάση το πόρισμα του Επιθεωρητή Δημόσιας Διοίκησης κ. Λέανδρου Ρακιντζή πρέπει να μην ανανεωθεί η σύμβασή τους γιατί προσελήφθησαν παράνομα κατά την προεκλογική περίοδο.

Την Πέμπτη οι εργαζόμενοι στα Μέσα Μαζικής Μεταφοράς έχουν εξαγγείλει 5ωρη στάση εργασίας από τις 11 το πρωί έως τις 4 το απόγευμα, σε ένδειξη διαμαρτυρίας για τις περικοπές στους μισθούς, τις προωθούμενες αλλαγές στο ασφαλιστικό και με θεσμικά αιτήματα.

 

Σχόλια (0)add
πείτε μας τη γνώμη σας
μικρότερο | μεγαλύτερο

security image
Πληκτρολόγησε τους εμφανιζόμενους χαρακτήρες


busy