new-Deal ΕΠΙΛΟΓΕΣ
ΜΠΡΑΒΟ ΣΤΑ ΠΑΧΥΔΕΡΜΑ ΤΗΣ ΔΕΗ... ΕΚΟΨΑΝ ΤΟ ΡΕΥΜΑ ΣΕ ΖΕΥΓΑΡΙ ΚΑΤΑΚΟΙΤΩΝ ΓΕΡΟΝΤΩΝΚοινωνίαΠαρασκευή, 18 Μάιος 2012 Επίδειξη παχυδερμισμού συνεχίζει να κάνει η Διοίκηση της ΔΕΗ, διεκδικώντας πιθανά τα εύσημα της... Περισσότερα... |
ΣΤΟ ΧΡΟΝΟΝΤΟΥΛΑΠΟ ΟΙ "ΜΕΡΚΟΖΙ". ΝΕΟ ΣΤΙΓΜΑ ΓΙΑ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΓΑΛΛΙΑΠολιτικήΠαρασκευή, 18 Μάιος 2012 Σε διαφορετικό μήκος κύματος, από αυτό που εξέπεμπαν οι «Μερκοζί» κινήθηκε αναφορικά με την...Περισσότερα... |
ΒΟΗΘΕΙΑ Ο ΤΣΙΠΡΑΣ...ΠολιτικήΠαρασκευή, 18 Μάιος 2012
Περισσότερα... |
ΓΙΟΥΝΓΚΕΡ: ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΘΕΜΑ ΕΞΟΔΟΥ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΑΠΟ ΤΟ ΕΥΡΩ. ΕΙΝΑΙ ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΑ ΤΩΝ Μ.Μ.ΕΠολιτικήΠαρασκευή, 18 Μάιος 2012
Περισσότερα... |
ΕΚΛΟΓΙΚΟ ΝΤΕΡΜΠΥ . ΠΗΡΕ ΚΕΦΑΛΙ Η Ν.Δ ΣΤΟ 23,7% Ο ΣΥΡΙΖΑΠολιτικήΠέμπτη, 17 Μάιος 2012 Μια αναμέτρηση , ακόμα ρευστή, ως προς την τελική της έκβαση καταγράφει δημοσκόπηση της MARC...Περισσότερα... |
τελευταία ΝΕΑ
| Η ΝΑΥΤΕΜΠΟΡΙΚΗ : NEWSROOM |
![]() |
|
18 Dec |
|
Η ανακάλυψη του απολιθωμένου σκελετού της «Άρντι», ενός πλάσματος ηλικίας 4,4 εκατ. ετών, που θεωρήθηκε πιθανός πρόγονος του ανθρώπου, ψηφίστηκε η σημαντικότερη επιστημονική ανακάλυψη της φετινής χρονιάς από τους συντάκτες του περιοδικού «Science».
Οι υπόλοιπες εννέα σημαντικότερες ανακαλύψεις του 2009, σύμφωνα με το BBC και το πρακτορείο Ρόιτερ, ήταν οι εξής: Η ανακάλυψη από το διαστημικό τηλεσκόπιο ακτινών-γάμμα «Φέρμι» της NASA άγνωστων μέχρι σήμερα άστρων «πάλσαρ» (ταχέως περιστρεφόμενων άστρων νετρονίων με μεγάλο μαγνητισμό). Η ανακάλυψη ότι η ουσία ραπαμυσίνη επεκτείνει τη διάρκεια ζωής των ποντικών και μάλιστα η «θεραπεία» άρχισε όταν τα πειραματόζωα ήσαν ήδη «μεσήλικες».
στείλτο με email
Σχόλια
(0)
|









Η ανακάλυψη του απολιθωμένου σκελετού της «Άρντι», ενός πλάσματος ηλικίας 4,4 εκατ. ετών, που θεωρήθηκε πιθανός πρόγονος του ανθρώπου, ψηφίστηκε η σημαντικότερη επιστημονική ανακάλυψη της φετινής χρονιάς από τους συντάκτες του περιοδικού «Science».