new-Deal

new-Deal ΕΠΙΛΟΓΕΣ

ΜΠΡΑΒΟ ΣΑΣ ΡΕ ΜΑΓΚΕΣ ΤΗΣ ΔΕΗ ...ΜΠΡΑΒΟ ΣΑΣ ΠΑΧΥΔΕΡΜΑ...ΚΟΨΑΤΕ ΤΟ ΡΕΥΜΑ ΣΕ ΚΑΤΑΚΕΙΤΟ ΖΕΥΓΑΡΙ ΓΕΡΟΝΤΩΝ

Κοινωνία
Παρασκευή, 18 Μάιος 2012

Επίδειξη παχυδερμισμού συνεχίζει να κάνει η Διοίκηση της ΔΕΗ, διεκδικώντας πιθανά τα εύσημα της...


Περισσότερα...

ΣΤΟ ΧΡΟΝΟΝΤΟΥΛΑΠΟ ΟΙ "ΜΕΡΚΟΖΙ". ΝΕΟ ΣΤΙΓΜΑ ΓΙΑ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΓΑΛΛΙΑ

Πολιτική
Παρασκευή, 18 Μάιος 2012
Σε διαφορετικό μήκος κύματος, από αυτό που εξέπεμπαν οι «Μερκοζί» κινήθηκε αναφορικά με την...
Περισσότερα...

ΒΟΗΘΕΙΑ Ο ΤΣΙΠΡΑΣ...

Πολιτική
Παρασκευή, 18 Μάιος 2012

Μια φωτό 1000 λέξεις λέγανε οι παλιοί καλοί δημοσιογράφοι. Μια άλλη διάσταση λοιπόν δοσμένη με...


Περισσότερα...

ΓΙΟΥΝΓΚΕΡ: ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΘΕΜΑ ΕΞΟΔΟΥ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΑΠΟ ΤΟ ΕΥΡΩ. ΕΙΝΑΙ ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΑ ΤΩΝ Μ.Μ.Ε

Πολιτική
Παρασκευή, 18 Μάιος 2012

Την αλληλεγγύη του προς τον ελληνικό λαό εξέφρασε ο πρωθυπουργός του Λουξεμβούργου και...


Περισσότερα...

ΕΚΛΟΓΙΚΟ ΝΤΕΡΜΠΥ . ΠΗΡΕ ΚΕΦΑΛΙ Η Ν.Δ ΣΤΟ 23,7% Ο ΣΥΡΙΖΑ

Πολιτική
Πέμπτη, 17 Μάιος 2012
Μια αναμέτρηση , ακόμα ρευστή, ως προς την τελική της έκβαση καταγράφει δημοσκόπηση της MARC...
Περισσότερα...

τελευταία ΝΕΑ

Η ΝΑΥΤΕΜΠΟΡΙΚΗ : NEWSROOM
Η ΝΑΥΤΕΜΠΟΡΙΚΗ

08
Oct
"ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΟΛΗ ΕΡΧΟΜΑΙ..." PDF Εκτύπωση E-mail
ΕΝΑΛΛΑΚΤΙΚΑ - αδιέξοδο της τέχνης

δείξε το

Αλλά στην κορφή δεν είναι κανέλα. Είναι η «Γιορτή Κωνσταντινουπολιτών», ανοίγοντας τον δρόμο για την δημιουργία και την καθιέρωση ενός νέου ετήσιου θεσμού. Η αυλαία των εκδηλώσεων ανοίγει το πρωί του Σαββάτου 10 Οκτωβρίου, στις 11.00 π.μ. στο Βυζαντινό Αθλητικό Κέντρο στον Άλιμο. Τα εγκαίνια της Γιορτής θα λάβουν χώρα το Σάββατο στις 18.00, ενώ οι εκδηλώσεις θα συνεχιστούν και την Κυριακή 11 Οκτωβρίου.

Στο Βυζαντινό Αθλητικό Κέντρο   θα φιλοξενούνται  εκθεσιακά περίπτερα των Κωνσταντινουπολίτικων σωματείων που δραστηριοποιούνται, τόσο στην Ελλάδα όσο και το εξωτερικό, τα οποία  με την πολύχρονη δράση τους έχουν διαφυλάξει τις παραδόσεις της Πόλης συνεισφέροντας  στην διαμόρφωση του σύγχρονου Ελληνικού πολιτισμού.

Οι επισκέπτες θα έχουν την ευκαιρία  να παρακολουθήσουν ταινίες με θέματα από την Πόλη,  αθλητικούς αγώνες, διαλέξεις, φωτογραφικές εκθέσεις , ορχήστρες  παραδοσιακής μουσικής, χορωδίες  και χορευτικό πρόγραμμα. Στις ευχάριστες εκπλήξεις συμπεριλαμβάνονται τα  σεμινάρια μαγειρικής και ζαχαροπλαστικής .  Ωστόσο  αυτό το γεγονός που αναμένεται να κλέψει τις εντυπώσεις θα είναι το μεγάλο πάρτι του βράδυ του Σαββάτου που υπόσχεται κέφι και διασκέδαση όπως μόνο ξέρουν οι Κωνσταντινουπολίτες. Η «Γιορτή Κωνσταντινουπολιτών» δεν είναι μόνο για τους μεγάλους. Κατά τη διάρκεια των εκδηλώσεων  οι μικροί μας  φίλοι θα μπορούν να απασχοληθούν στον ειδικά διαμορφωμένο παιδότοπο και να συμμετέχουν στον διαγωνισμό ζωγραφικής που θα βρίσκεται σε εξέλιξη.

Η πρόσβαση στο Βυζαντινό Αθλητικό Κέντρο (Μεγάλης του Γένους Σχολής 10, Άλιμος) θα εξασφαλίζεται με πουλμανάκια από τη στάση του μετρό «Δάφνη».

Για περισσότερες λεπτομέρειες  και  αναλυτικό πρόγραμμα μπορείτε επισκεφθείτε: www.conpolis.eu Η «Γιορτή Κωνσταντινουπολιτών»  λαμβάνει χώρα υπό την αιγίδα της Οικουμενικής Ομοσπονδίας Κωνσταντινουπολιτών, (ΟΙ.ΟΜ.ΚΩ.) τον ενωτικό φορέα  30 Κωνσταντινουπολίτικων σωματείων (της  Ελλάδας και εξωτερικού  στα οποία συμπεριλαμβάνονται και τα αρωγά μέλη)  που αντιπροσωπεύουν τους εκπατρισμένους Έλληνες της Κωνσταντινούπολης.

Οι σκοποί της εκδήλωσης είναι:  

- να έρθουν σε επαφή με τον πολιτισμικό πλούτο της Πόλης, οι νέοι Κωνσταντινουπολίτες 2ης και 3ης γενιάς, που ζουν στην Ελλάδα.  
- να γίνουν ευρύτερα γνωστές οι δραστηριότητες και οι παραδόσεις των σωματείων, τα οποία είναι φορείς του Πολιτισμού της Πόλης,
- να δημιουργηθεί με τρόπο ευχάριστο και εποικοδομητικό, μία γέφυρα επικοινωνίας μεταξύ αυτών που κατάγονται και όσων αγαπούν την Κωνσταντινούπολη.

Dim lights

Σχόλια (0)add
πείτε μας τη γνώμη σας
μικρότερο | μεγαλύτερο

security image
Πληκτρολόγησε τους εμφανιζόμενους χαρακτήρες


busy