new-Deal

new-Deal ΕΠΙΛΟΓΕΣ

ΣΤΟ ΧΡΟΝΟΝΤΟΥΛΑΠΟ ΟΙ "ΜΕΡΚΟΖΙ". ΝΕΟ ΣΤΙΓΜΑ ΓΙΑ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΓΑΛΛΙΑ

Πολιτική
Παρασκευή, 18 Μάιος 2012
Σε διαφορετικό μήκος κύματος, από αυτό που εξέπεμπαν οι «Μερκοζί» κινήθηκε αναφορικά με την...
Περισσότερα...

ΒΟΗΘΕΙΑ Ο ΤΣΙΠΡΑΣ...

Πολιτική
Παρασκευή, 18 Μάιος 2012

Μια φωτό 1000 λέξεις λέγανε οι παλιοί καλοί δημοσιογράφοι. Μια άλλη διάσταση λοιπόν δοσμένη με...


Περισσότερα...

ΓΙΟΥΝΓΚΕΡ: ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΘΕΜΑ ΕΞΟΔΟΥ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΑΠΟ ΤΟ ΕΥΡΩ. ΕΙΝΑΙ ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΑ ΤΩΝ Μ.Μ.Ε

Πολιτική
Παρασκευή, 18 Μάιος 2012

Την αλληλεγγύη του προς τον ελληνικό λαό εξέφρασε ο πρωθυπουργός του Λουξεμβούργου και...


Περισσότερα...

ΕΚΛΟΓΙΚΟ ΝΤΕΡΜΠΥ . ΠΗΡΕ ΚΕΦΑΛΙ Η Ν.Δ ΣΤΟ 23,7% Ο ΣΥΡΙΖΑ

Πολιτική
Πέμπτη, 17 Μάιος 2012
Μια αναμέτρηση , ακόμα ρευστή, ως προς την τελική της έκβαση καταγράφει δημοσκόπηση της MARC...
Περισσότερα...

Π. ΚΡΟΥΓΚΜΑΝ : ΑΝΗΘΙΚΗ Η ΓΕΡΜΑΝΙΑ ΕΝΑΝΤΙ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ

Πολιτική
Πέμπτη, 17 Μάιος 2012

Σφοδρή επίθεση στους γερμανούς αξιωματούχους εξαπέλυσε o νομπελίστας οικονομολόγος Paul Krugman...


Περισσότερα...

τελευταία ΝΕΑ

Η ΝΑΥΤΕΜΠΟΡΙΚΗ : NEWSROOM
Η ΝΑΥΤΕΜΠΟΡΙΚΗ

17
Dec
ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ ΑΝΘΡΩΠΙΑΣ ΣΤΗΝ «ΤΕΧΝΟΠΟΛΙΣ» PDF Εκτύπωση E-mail
ΕΝΑΛΛΑΚΤΙΚΑ - αδιέξοδο της τέχνης

δείξε το

Δέκα ημέρες πριν από τα Χριστούγεννα η «Τεχνόπολις» του Δήμου Αθηναίων είναι έτοιμη να υποδεχθεί την μεγάλη γιορτή της χριστιανοσύνης, δίνοντας την ευκαιρία στους μικρούς και μεγάλους να κινηθούν σε εορταστικούς ρυθμούς, θυμίζοντάς τους, παράλληλα και τα άτομα εκείνα που έχουν ανάγκη από ένα «ζεστό χάδι», τις άγιες αυτές ημέρες.

Από τις 18 έως και τις 24 Δεκεμβρίου 2009, οι χώροι της (Πειραιώς 100, Γκάζι) θα φιλοξενήσουν διαφορετικά bazaar, με σκοπό το καθένα από αυτά να στείλει το δικό του μήνυμα για μια περισσότερο ανθρώπινη κοινωνία. Κοινό σημείο αναφοράς των εκδηλώσεων είναι η φιλανθρωπική  πρωτοβουλία, που έχει αναπτύξει και υποστηρίζει ενεργά η «Τεχνόπολις» του Δήμου Αθηναίων.

Ο Σύλλογος Οικογένειας του Θεραπευτικού Προγράμματος του Κέντρου Θεραπείας Εξαρτημένων Ατόμων «ΚΕΘΕΑ ΠΑΡΕΜΒΑΣΗ» από τις 18 έως και τις 20 του μηνός  θα παρουσιάσει στο χριστουγεννιάτικο παζάρι του, αντικείμενα και γλυκά που έχουν φτιάξει τα μέλη του, με στόχο την ευαισθητοποίηση της κοινής γνώμης για το πρόβλημα των ναρκωτικών (αίθουσα «Σιδηρουργείο», ώρες λειτουργίας: 10.00-21.00).

Το Κέντρο Αποκατάστασης Ψυχικής Υγείας «ΑΝΑΣΑ» θα ανοίξει τις πόρτες του δικού του bazaar στο κοινό, για να παρουσιάσει χειροποίητες κατασκευές των παιδιών-μελών με αυτισμό και αναπτυξιακές διαταραχές. Οι επισκέπτες θα έχουν την  ευκαιρία να γνωρίσουν τις δραστηριότητες του Κέντρου από τις 21 έως και τις 24 Δεκεμβρίου, (αίθουσα «Σιδηρουργείο», ώρες:10.00-14.00 & 17.00-21.00).

Την ίδια μέρα θα ξεκινήσει και το φιλανθρωπικό fashion bazaar της εταιρείας παραγωγής Q Productions με ρούχα Ελλήνων και ξένων σχεδιαστών, το οποίο θα λειτουργήσει έως και τις 23 Δεκεμβρίου. Τα έσοδα θα διατεθούν για τους σκοπούς του μη κυβερνητικού-κερδοσκοπικού οργανισμού  W.I.N. HELLAS (Women In Need Διεθνής Υποστήριξη Γυναικών) δηλαδή την ευαισθητοποίηση της κοινής γνώμης για το μείζον κοινωνικό πρόβλημα της κακοποίησης των γυναικών  (αίθουσα «Άγγελος Σικελιανός», ώρες: 12.00-20.00).

 
Σχόλια (0)add
πείτε μας τη γνώμη σας
μικρότερο | μεγαλύτερο

security image
Πληκτρολόγησε τους εμφανιζόμενους χαρακτήρες


busy