new-Deal ΕΠΙΛΟΓΕΣ
ΣΤΟ ΧΡΟΝΟΝΤΟΥΛΑΠΟ ΟΙ "ΜΕΡΚΟΖΙ". ΝΕΟ ΣΤΙΓΜΑ ΓΙΑ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΓΑΛΛΙΑΠολιτικήΠαρασκευή, 18 Μάιος 2012 Σε διαφορετικό μήκος κύματος, από αυτό που εξέπεμπαν οι «Μερκοζί» κινήθηκε αναφορικά με την...Περισσότερα... |
ΒΟΗΘΕΙΑ Ο ΤΣΙΠΡΑΣ...ΠολιτικήΠαρασκευή, 18 Μάιος 2012
Περισσότερα... |
ΓΙΟΥΝΓΚΕΡ: ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΘΕΜΑ ΕΞΟΔΟΥ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΑΠΟ ΤΟ ΕΥΡΩ. ΕΙΝΑΙ ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΑ ΤΩΝ Μ.Μ.ΕΠολιτικήΠαρασκευή, 18 Μάιος 2012
Περισσότερα... |
ΕΚΛΟΓΙΚΟ ΝΤΕΡΜΠΥ . ΠΗΡΕ ΚΕΦΑΛΙ Η Ν.Δ ΣΤΟ 23,7% Ο ΣΥΡΙΖΑΠολιτικήΠέμπτη, 17 Μάιος 2012 Μια αναμέτρηση , ακόμα ρευστή, ως προς την τελική της έκβαση καταγράφει δημοσκόπηση της MARC...Περισσότερα... |
Π. ΚΡΟΥΓΚΜΑΝ : ΑΝΗΘΙΚΗ Η ΓΕΡΜΑΝΙΑ ΕΝΑΝΤΙ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣΠολιτικήΠέμπτη, 17 Μάιος 2012
Περισσότερα... |
τελευταία ΝΕΑ
| Η ΝΑΥΤΕΜΠΟΡΙΚΗ : NEWSROOM |
![]() |
|
29 Nov |
|
Οι επισκέπτες θα έχουν την ευκαιρία να επισκεφτούν την εορταγορά και να στηρίξουν τον αγώνα των παιδιών για την υγεία τους ως τις 6μμ. Τα έσοδα από την πώληση των προϊόντων που είναι ευγενική προσφορά επιχειρήσεων-χορηγών, θα διατεθούν για τη λειτουργία του Σπιτιού των παιδιών της «Φλόγας», όπου εδώ και χρόνια φιλοξενούνται παιδιά της περιφέρειας με τους γονείς τους για όσο διάστημα υποβάλλονται σε θεραπεία στα ογκολογικά τμήματα των παιδιατρικών νοσοκομείων της Αθήνας. «Αγοράζοντας τα Χριστουγεννιάτικα δώρα σας από την εορταγορά της «Φλόγας» σε πολύ χαμηλές τιμές, στηρίζετε συγχρόνως τον αγώνα των παιδιών για τη ζωή και την υγεία τους. Έτσι δυναμώνει η «Φλόγα» και συντροφεύει το παιδί σε μια τόσο δύσκολη περίοδο της ζωής του», αναφέρει ανακοίνωση του Διοικητικού Συμβουλίου της «Φλόγας».
στείλτο με email
Σχόλια
(0)
|










Εορταγορά διοργανώνουν για τέταρτη συνεχόμενη χρονιά στο κτίριο του πολιτισμικού οργανισμού του Δήμου Αθηναίων, Ακαδημίας 50, οι γονείς και οι φίλοι της «Φλόγας», του Συλλόγου Γονέων Παιδιών με Νεοπλασματική Ασθένεια. Η εκδήλωση θα διαρκέσει έως σήμερα Κυριακή 29 Νοεμβρίου.